Garantie & klachten

Garantie

Heb je een product gekocht en is de annuleringstermijn verlopen? En heb je het product gebruikt zoals het bedoeld is? Maar is het toch onverhoopt stuk gegaan? Neem dan contact met ons op en dan zoeken we samen naar een goede oplossing!

Let op: producten op papierbasis (zoals waaiers en kaartspelen) moeten droog en op kamertemperatuur bewaard worden om een zolang mogelijke levensduur te hebben.

Klachten en complimenten 

We doen dagelijks onze uiterste best om te zorgen dat jij als klant van onze webshop zo goed mogelijk te tevreden bent.  Maar is er toch iets mis gegaan en wil je een klacht indienen? Neem dan contact met ons op en dan zoeken we samen naar een goede oplossing.

0 of 350

Meer weten?

Lees de artikelen hieronder

Voice dialogue

Voice DialogueEen reis naar zelfontdekkingVoice Dialogue is een methode om verschillende delen van je persoonlijkheid te leren kennen en begrijpen.

Lees meer
Voice dialogue

Productiever worden op je werk

Productiever worden op je werkPraktische Tips voor een efficiënte werkdagIedereen wil graag productiever zijn op het werk, maar vaak lijkt

Lees meer
Productiever worden op je werk

‘Als je hoofd je in de weg zit’

Als je hoofd je in de weg zitVoel je je vaak overweldigd door je eigen gedachten en emoties? In deze

Lees meer
‘Als je hoofd je in de weg zit’

Verschil mindfulness en meditatie

Het Verband Tussen Mindfulness en MeditatieMindfulness en meditatie worden vaak in één adem genoemd, maar ze zijn niet precies hetzelfde.

Lees meer
Verschil mindfulness en meditatie