Gratis werkvorm

marshmallow challenge

H├ę wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen!

Een van de allerleukste start werkvormen die ik graag gebruik is The Marshmallow Challenge! Het is een werkvorm die je in teams kunt gebruiken en die direct veel onderliggende teampatronen helder maakt. En daarnaast erg belangrijk, ook altijd leuk wordt gevonden door deelnemers.

Als je de werkvorm gebruikt bij de start van een DISC training en je gaat daarna verder met het bespreken van de DISC stijlen van de deelnemers, dan kun je steeds terug grijpen op de werkvorm. Het zorgt ervoor dat mensen sneller begrijpen waar het over gaat.

En alles wat je nodig hebt kun je in de supermarkt vinden ­čÖé Dus je kunt last-minute besluiten om het te gaan doen!

Jouw boodschappenlijstje:

  • Een printje van de pdf die je straks kunt downloaden. Of als je echt last-minute bent dat projecteer je de pdf met een beamer op een scherm ­čÖé
  • Een pak spaghetti
  • Een pak marshmallows (elke kleur werkt, zolang het maar zacht genoeg is om de spaghetti in te kunnen steken
  • Een rolletje plakband

En je bent er klaar voor!

En het enige wat jij, als trainer, hoeft te doen is te ontspannen en te kijken naar wat er gebeurt bij het bouwen! En dit na afloop van het bouwen terug te geven ├│f bij de bespreking van de profielen.

Wil jij dat ook wel eens proberen? Download dan instructie voor The Marshmallow Challenge! Je ontvangt dan ook gelijk regelmatig een update van ons. Wij versturen deze 1 x keer per maand en zo af en toe eentje extra als er wat leuks te melden is.

Meld je aan voor de gratis werkvorm Marshmallow Challenge

Naam

Email*